Ευρωεκλογές 2024 – Απηύδησε η Εύα Αντωνοπούλου: «Θα με αναγκάσετε να σηκωθώ όπως στις προηγούμενες εκλογές»

Ευρωεκλογές 2024

"Tώρα ο λόγος είναι στον κ. Κωνσταντινόπουλο! Δώστε του λίγο χρόνο! Πραγματικά, σας παρακαλώ" τόνισε η Εύα Αντωνοπούλου.

Στα όρια της μοιάζει αν έφτασε η Εύα Αντωνοπούλου στην μαραθώνια του OPEN για τις Ευρωεκλογές 2024, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. Κι αυτό μιας και ο Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο πλατό της εκλογικής βραδιάς, παρενέβη κατ΄ επανάληψη κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το ΠΑΣΟΚ.

«Κυρία Αντωνοπούλου, να σας πω κάτι; Να κάνω μεν διάλογο αλλά αυτό δεν μπορώ να το ζήσω» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για να του εξηγήσει εύλογα η συντονίστρια του OPEN πως «βάζετε κάποια θέματα, σας απαντάει ο κ. Σπανάκης. Βάζετε κάποιους προβληματισμούς και σας απαντάει, έτσι είναι ο διάλογος ο ζωντανός».

Τότε ο υφυπουργός εργασίας δεν έκρυψε την διάθεση να διευρύνει τις απαντήσεις του με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια τις εκλογικής βραδιάς του OPEN για τις Ευρωεκλογές 2024 να του επισημαίνει «Κ. Σπανάκη αφήστε λίγο τον κ. Κωνσταντινόπουλο! Θα με αναγκάσετε να σηκωθώ όπως στις προηγούμενες εκλογές».

«Να έρθω εκεί για να σας βάλω σε τάξη, λίγο» συμπλήρωσε η Εύα Αντωνοπούλου για να σηκωθεί πράγματι από την θέση της και να πλησιάσει την καρέκλα όπου και καθόταν ο Βασίλης Σπανάκης. «Κ. Σπανάκη τώρα ο λόγος είναι στον κ. Κωνσταντινόπουλο! Δώστε του λίγο χρόνο! Πραγματικά, σας παρακαλώ».