Eurobasket 2023: «Πάγωσε» τους πάντες ο τραυματισμός στο κεφάλι του

Eurobasket

Τι συνέβη στην πρεμιέρα της Εθνικής νέων στο Eurobasket 2023;

Την διαδρομή στο Eurobasket 2023 κάτω των 18 ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδος η οποία και έκανε πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατόρθωσε να επιβληθεί και να πάρει τη νίκη, ωστόσο όλοι έμελλε να «παγώσουν» κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Νις της Σερβίας.

Κι αυτό συνέβη όταν το σκορ ήταν στο 15-24 και ο Βενιαμίν Αμπόσι εκτελούσε βολές. Ο άσος του Ολυμπιακού αστόχησε και στην προσπάθεια να πάρει εκ νέου την μπάλα συγκρούστηκε με τον Κόντε της Ιταλικής ομάδας, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος.

Όλοι στην αρένα, μα και στους τηλεοπτικούς δέκτες, πάγωσαν μιας και ο Ιταλός άσος έμεινε για σχεδόν 10 λεπτά ξαπλωμένος στο παρκέ του γηπέδου.

Αμέσως έσπευσαν το ιατρικό επιτελείο των Ιταλών και άνθρωποι της διοργάνωσης να βρεθούν κοντά του για να του δώσουν της πρώτες βοήθειες. Αφού τοποθετήθηκε νάρθηκας στο παίκτη του Eurobasket 2023, o Κόντε αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και όλοι στην αρένα τον χειροκρότησαν για να του δώσουν δύναμη.