Zappit

Έρχεται το νέο παιχνίδι συνδυασμός »Deal και Πάμε Πακέτο»

Το νέο παιχνίδι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέον των καναλιών.

»Υοu deserve it» είναι ο πρωτότυπος τίτλος του νέου τηλεπαιχνδιού που θα κάνει μέσα στο μήνα επίσημη πρώτη στο αμερικάνικο ABC και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των ελληνικών καναλιών. Ο λόγος; Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι στο οποίο όμως οι συμμετέχοντες δεν παίζουν για τον εαυτό τους αλλά για ένα πρόσωπο που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη. Το νέο project του διεθνούς κολοσσού παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων «Seven One International» πουλήθηκε ήδη στην Αμερική και σύντομα ακολουθούν και οι ευρωπαϊκές αγορές.

Ποιο είναι το concept; Κάποιος που θέλει να δηλώσει συμμετοχή μαζί με τα στοιχεία του στέλνει αναλυτικά και την ιστορία του προσώπου που θέλει να βοηθήσει. Στο στούντιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρουσιάζεται αναλυτικά η ιστορία και τα προβλήματα του προσώπου ή των προσώπων που θα καταλήξουν τα χρήματα, χωρίς βέβαια οι ίδιοι να γνωρίζουν το παραμικρό.

Ο παίκτης καλείται μέσα σε δέκα ερωτήσεις να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό για το πρόσωπο που έχει αποφασίσει να δώσει το έπαθλο. Υπάρχουν και βοήθειες που όμως αφαιρούν χρήματα από το αρχικό ποσό. Στη συνέχεια τα χρήματα παραδίδονται από τον νικητή μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Το νέο τηλεπαιχνίδι είναι ιδέα του δημιουργού του «Deal» και ήδη MEGA και ΑΝΤ1 γνωρίζουν το concept. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του νέου προγράμματος και φαίνεται πως έχει το προβάδισμα καθώς στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του αρκετά projects της εταιρίας («Clever», «Love Bites», «Ποιος θα είναι ο επόμενος Uri Geller»).