Επέστρεψε η Ελένη Καλογεροπούλου μετά την αδιαθεσία: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, σας ευχαριστώ»

Ελένη Καλογεροπούλου

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα τους, να είναι καλά" δήλωσε η Ελένη Καλογεροπούλου.

Στο τηλεοπτικό της πόστο, πλάι στον Γιώργο Πιέρρο και τον Δημήτρη Τάκη, επανήλθε η Ελένη Καλογεροπούλου το βράδυ της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» στο πρόγραμμα του Action 24. Η έμπειρη δημοσιογράφος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία δυο βράδια νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει πρόωρα.

Ελένη Καλογεροπούλου – «Πάγωσαν» με την ξαφνική αδιαθεσία στον αέρα: «Δεν αισθάνομαι καλά, πρέπει να βγω λίγο έξω»

Ύστερα από την μικρή τηλεοπτικής απουσία, ωστόσο, η Ελένη Καλογεροπούλου επανήλθε στις επάλξεις της ενημέρωσης και θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς τόσο στους στενούς της συνεργάτες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. «Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα τους, να είναι καλά. Πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Όπως ευχαριστώ και εσάς τους δύο».

«Εκείνο το βράδυ ήταν ένα δύσκολο βράδυ και ήσασταν δίπλα μου. Ο δε Δημήτρης Τάκης μπορεί να γίνει και γιατρός, να κάνει δεύτερη καριέρα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Ελένη Καλογεροπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» το βράδυ της Τετάρτης στο Action 24.