Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου. Διαβάστε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα:
Για τις ανθρώπινες απώλειες και τον θάνατο:
«Εγώ τον Παντελή Παντελίδη δεν τον ήξερα, γιατί δεν παρακολουθώ μουσική αυτού του είδους. Όχι ότι την περιφρονώ, απλά δεν τυχαίνει. Είναι άλλα τα ακούσματα μου, άλλα απ ότι φαίνεται πρέπει να ήταν λατρεμένος του κόσμου και για να είναι λατρεμένος πρέπει να είχε ανταπόκριση αυτό που έκανε στην ψυχή των ανθρώπων. Κάποτε όταν χανόταν ένας διάσημος – ας πούμε η ήρωας κλπ – δεν υπήρχε η τηλεόραση να το εξευτελίσει κατά κάποιο τρόπο. Ο θάνατος δεν είναι για να τον χρησιμοποιείς ώστε να κάνεις νούμερα. Αλλά εντάξει είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ε τώρα το πως βιώνεις τον θάνατο. Αλλιώς τον βιώνει η μάνα, αλλιώς εσύ που είσαι θαυμαστής. Τα συναισθήματα δεν εξηγούνται, είναι αυτό που νιώθεις! Ο Θάνατος είναι μέσα στη ζωή. Όσο είσαι ζωντανός δεν μπορείς να υποψιαστείς πότε θα πεθάνεις. Νομίζεις ότι είσαι αθάνατος. Είναι και η δύναμη της ζωής νομίζω και όταν πεθάνεις, δηλαδή έρθει η ώρα σου… Χάνεσαι, δεν υπάρχει τίποτα! Δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί αν αρρωστήσεις τρέχεις στον γιατρό! Εγώ βίωσα θανάτους, οι γονείς μου απεβίωσαν σε μεγάλη ηλικία όταν ήμουν μεγάλη. Δηλαδή δεν έχασα τους δικούς μου ανθρώπους όταν ήμουν νέα και φαντάζομαι αυτό είναι το πιο τραγικό, δηλαδή ένα μικρό παιδί να χάσει την μάνα του και τον πατέρα του από πολύ νωρίς»
Για το σύμφωνο συμβίωσης:
«Είναι ένα νομικό θέμα το οποίο αγγίζει την ζωή πολλών ανθρώπων και προπαντός το οικονομικό. Δηλαδή κάποιος άλλος άνθρωπος αγαπάει έναν άλλο άνθρωπο και θέλει πεθαίνοντας να αφήσει τα χρήματα του στον άνθρωπο που ήταν δίπλα του για πάντα. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με την προηγούμενη νομοθεσία. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει με όποιον θέλει. Το οικονομικό θέμα το λύνει και εγώ συμφωνώ. Οποίος πειράζει τα ανήλικα παιδιά, τα παρενοχλεί, πρέπει να τον σκοτώνουν!»
Αν την έχει φλερτάρει γυναίκα:
«Εγώ γλυκούλα ήμουν. Αυτό που λένε γυναικάρα δεν υπήρξα ποτέ. Δεν το κατάλαβα ότι με φλέρταραν γυναίκες. Ήταν κάποιες πολύ συμπαθητικές κυρίες που μου έκαναν και δώρα»
Τι σχέση έχει με τον χρόνο και αν θα έκανε αισθητική επέμβαση:
«Εγώ βλέπω νυστέρι και ένεση και λέω μακριά από εμένα. Είναι χαζό όλο αυτό. Πρώτον παραμορφώνεσαι, νέος δεν θα ξανά γίνεις. Ρόλους άλλους δεν θα ξανά παίξεις παρά μόνο της ηλικίας σου. Αν ήταν ανώδυνο ίσως να έκανα»
Για δίπλωμα οδήγησης:
«Δεν οδήγησα ποτέ στη ζωή μου και ευτυχώς! Το θεωρητικό το είχα, αλλά τώρα δεν πιάνω τιμόνι. Να προσέχουν οι νέοι οδηγοί και να σταματούν όταν βλέπουν έναν πεζό»
Αν την έχουν αδικήσει:
«Ναι με έχουν αδικήσει. Για παράδειγμα μου ζητούσαν να κάνω κάποια πράγματα για να πάρω τον ρόλο. Δεν τα έκανα και τον έχασα. Ξέρεις στεναχωρήθηκα τότε, αλλά αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι στην αφάνεια. Έχω ένα μότο στη ζωή μου, ότι με στεναχωρεί το σβήνω από την μνήμη μου με ένα «σφουγγάρι». Εκτονώνομαι στο γράψιμο»
Για το αν νιώθει μοναξιά:
«Ερωτεύομαι κάθε ημέρα! Βλέπεις ένα ωραίο πρόσωπο και το ερωτεύεσαι! Αλλά εντάξει έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Το σώμα ποια δεν ακολουθεί… Δεν έχω χρόνο να είμαι με κάποιον και στην ηλικία μου αν είσαι με κάποιον πρέπει να τον φροντίζεις. Εγώ δεν έχω χρόνο… Άσε που το βράδυ θα βήχει, θα βήχω και εγώ. Άντε να κοιμηθείς μετά»
Για την σχέση της με την ύλη και τα δώρα:
«Το χρήμα είναι μέσο και όχι σκοπός. Αυτό μου το έλεγε ο πατέρας μου. Δεν μου έχει λείψει τίποτα. Το μεγαλύτερο δώρο είναι η ζωή που μου χάρισαν οι γονείς μου και οι στιγμές που έζησα μαζί τους»