Zappit

«Έλιωσε» τους πάντες η Βάσια Αναστασίου στο OPEN για το «θα τους ξεσκίσω» του Κασσελάκη: «Τσουτσουριάσαμε»

"Δεν μπορώ δηλαδή κυρία Αναστασίου, συγνώμη" αναφώνησε, γελώντας, η Ευλαμπία Ρέβη στο επικό σχόλιο της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλατό της εκπομπής «Τώρα μαζί» με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη έδωσε το παρών η Βάσια Αναστασίου το πρωινό του Σαββάτου στο OPEN. Η γοητευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή προκειμένου να συνομιλήσει με τον Κώστα Καραγκούνη από τη Νέα Δημοκρατία και τη Δώρα Τσαμπάζη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν προβλήθηκαν όμως οι πρόσφατες πολυσυζητημένες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, η άμεση αντίδραση από την Βάσια Αναστασίου έμελλε να «λιώσει» τους πάντες στο πλατό στα γέλια. «Παιδιά, ανοιχτά μπορείτε να πείτε ότι θέλετε! Μην φοβάστε για αντίποινα γιατί, αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, θα του λέτε κατευθείαν… θα τους ξεσκίσω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφαννος Κασσελάκης πριν λίγα 24ωρα και το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στον αέρα του «Τώρα μαζί».

«Πω πω πω, εντάξει. Τσουτσουριάσαμε, νομίζω, μετά από αυτή τη δήλωση! Ε μα συγνώμη» τόνισε αρχικά η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με την Ευλαμπία Ρέβη να αναφωνεί, γελώντας, πως «δεν μπορώ δηλαδή κυρία Αναστασίου, συγνώμη».

«Είναι αυτό που είπα και πριν. Είναι ο λαϊκισμός της εχθροπάθειας και η ρητορική του μίσους στο απόλυτο. Είναι σαν να ακούω τον Ντόναλτ Τραμπ, για να μη μιλήσω για άλλα ακροδεξιά καθεστώτα και κόμματα στην Ελλάδα, μην φτάσουμε εκεί» συμπλήρωσε η νεαρή πολιτικός με τους παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής να μην κρύβουν την ιδιαίτερη διάθεση που δημιουργήθηκε εκείνα τα λεπτά στο πλατό OPEN.