Ελεονώρα Μελέτη: «Στην αρχή της σεζόν ζητούσα κάθε πρωί τα νούμερα τηλεθέασης»

Ελεονώρα Μελέτη

"Το χειρότερο ήταν ότι είχα την ίδια σωματικοποίηση, τα ίδια συμπτώματα".

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27/10) στο πλατό του Action24 ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βαγγέλης Γιακουμής. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή της η εκλογή της στις Βρυξέλλες, ενώ απάντησε για το εάν και κατά πόσο της λείπει η τηλεόραση μετά από έξι μήνες αποχής.

«Σκεφτόμουν τι θα απαντήσω εάν μου γίνει αυτή η ερώτηση αλλά επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια, θέλω να το πω, γιατί αυτό ίσως σημαίνει και κάτι για τον χώρο μας: δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Περίμενα στην αρχή ότι θα έχω ένα πένθος αν δεν έχω τηλεόραση, γιατί 25 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω. Οπότε η τριβή της καθημερινότητας μπορεί να σου δημιουργεί μία αίσθηση απώλειας. Το αποδίδω στο ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήταν ευτυχισμένα χρόνια στην τηλεόραση, όχι λόγω των αποδόσεων αλλά λόγω της τοξικότητας που έχει ο χώρος μας και αυτό με στενοχωρεί», εξομολογείται η ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος.

«Έφυγα γεμάτη, αισθάνομαι ότι έκανα πράγματα στην τηλεόραση που με έκαναν ευτυχισμένη. Είναι πάρα πολύ δημιουργικό αυτό που κάνω τώρα», υπογραμμίζει η Ελεονώρα Μελέτη στην τοποθέτησή της.

«Έχω μία επαφή με την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, όχι όμως με την εμμονή που είχα παλαιότερα. Δεν σας κρύβω ότι το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν, ζήταγα κάθε πρωί τα νούμερα. Το χειρότερο ήταν ότι είχα την ίδια σωματικοποίηση, τα ίδια συμπτώματα που είχα όταν ήμουν κι εγώ στην τηλεόραση», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή εκπομπή του Action24.