Zappit

Ελένη Καλογεροπούλου: «Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν 10 μέρες και το βρήκε χθες η αστυνομία, εντυπωσιάστηκα»

"Δεν θέλω να ξαναμπώ μέσα αλλά άλλο είναι το ένα και άλλο είναι το άλλο" διευκρίνισε, παράλληλα, η Ελένη Καλογεροπούλου.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, που ευτυχώς είχε θετική κατάληξη, προχώρησε η Ελένη Καλογεροπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» στο Action 24. Κι αυτός μιας και το αυτοκίνητο της γνωστής δημοσιογράφου εκλάπη πριν από 10 ημέρες αλλά η αστυνομία την ενημέρωσε, μόλις χθες, πως βρέθηκε και δη ολόκληρο.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την αποφώνηση της εκπομπής, η Ελένη Καλογεροπούλου εκμυστηρεύτηκε στον Δημήτρη Τάκη και τους τηλεθεατές πως «πριν 10 μέρες έκλεψαν το αυτοκίνητο μου έξω από το σπίτι μου. Δηλαδή δέκα βήματα έξω από το σπίτι μου. Και χθες το απόγευμα με πήρε η αστυνομία από τα Άνω Λιόσια και είχαν βρει το αυτοκίνητο. Ομολογώ ότι εγώ εντυπωσιάστηκα».

«Καταρχήν το αυτοκίνητο ήταν σχεδόν άθικτο γιατί πρόλαβαν και δεν το είχαν κόψει. Ήταν μέσα σε μια αποθήκη που τα έκοβαν τα αυτοκίνητα, έπαιρναν τις μηχανές και τα λοιπά. Εγώ ήμουν τυχερό γιατί ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο».

«Εντυπωσιάστηκα γιατί πραγματικά δεν περίμενα ότι θα βρεθεί το αυτοκίνητο μου. Επειδή δεν θέλω να είμαι μίζερος άνθρωπος, πραγματικά αισθάνομαι ότι πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι εκεί στα Άνω Λιόσια έκαναν τη δουλειά τους και βρέθηκε το αυτοκΙνητάκι. Δεν θέλω να ξαναμπώ μέσα αλλά άλλο είναι το ένα και άλλο είναι το άλλο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη Καλογεροπούλου στον αέρα της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του Action 24, «Πίσω από τις γραμμές» τη νύχτα της Πέμπτης.