Έλενα Ακρίτα – «Σφαγή» στον αέρα με την Ελένη Καλογεροπούλου: «Είστε εμμονική, έχετε και θέμα με την πίεσή σας»

Έλενα Ακρίτα

"Αν νομίζετε, κυρία Καλογεροπούλου, ότι έχετε τη δύναμη να με στεναχωρήσετε, πλανάστε πλάνην οικτράν".

Στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» στο Action24 φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) η Έλενα Ακρίτα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση με την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου και σύντομα οι τόνοι στο πλατό ανέβηκαν, όταν η πολιτικός ήρθε σε αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

«Εγώ είμαι με τον Κασσελάκη. Αν θεωρεί ότι θα διεκδικήσει την εκλογή του, θα είμαι στο πλευρό του. Εγώ είμαι αρνητική να κάνει νέο κόμμα, γιατί η ιστορία δεν έχει δείξει ότι τα κόμματα που προκύπτουν από διασπάσεις δεν περνάνε καλά στο κοινοβούλιο. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει εδώ να δώσει τον αγώνα του», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

«Έχει κάνει λάθη πολλά, κληρονόμησε σε άθλια κατάσταση ένα κόμμα. Διαλυμένο. Και από την πρώτη στιγμή δεν άπλωσε κανένας το χέρι του να τον βοηθήσει. Όλοι τον δυναμίτιζαν. Τον περίμεναν με το ντουφέκι απλωμένο για να τον στήσουν στα 2 μέτρα… Γιατί τον καθαιρούμε. Τι έχει κάνει;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν η Ελένη Καλογεροπούλου έκανε λόγο για «μαύρα ταμεία» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Έλενα Ακρίτα εξερράγη.

«Κυρία Καλογεροπούλου, είστε εμμονική! Σας έχω απαντήσει δύο φορές, είστε σαφέστατα εμμονική και προκατειλημμένη. Είναι δικαίωμά σας να μου κάνετε την ερώτηση, είναι δικαίωμά μου να απαντήσω ή όχι. Είστε σε έναν διαρκή εκνευρισμό, έχετε και ένα θέμα την πίεσή σας και σας εύχομαι τα καλύτερα», είπε εμφανώς ενοχλημένη η πολιτικός.

«Δεν είναι θέμα προσωπικό. Είναι ότι της απαντάς και δεν το ακούει, δεν θέλει να το ακούσει και να πάει παρακάτω τη συζήτηση», τόνισε η Έλενα Ακρίτα.

«Δεν θα σας ρωτήσω τίποτα, κυρία Ακρίτα, εντάξει. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω», απάντησε η Ελένη Καλογεροπούλου, με την Έλενα Ακρίτα να ανταπαντά: «Αν νομίζετε, κυρία Καλογεροπούλου, ότι έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάστε πλάνην οικτράν».