Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο διακεκριμένος σεφ βρίσκεται στην Κέρκυρα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο πλήγμα που έχει υποστεί ο χώρος της εστίασης λόγω του κορονοϊού.
«Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Βασικά πηγαίνουμε βήμα βήμα, να περάσει αυτό το κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε να έχει ο κόσμος την υγεία του και την επόμενη μέρα θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ότι συνεπάγεται αυτό, προμηθευτές, πρωτογενής παραγωγή, είναι μια καταστροφή, θα έλεγα.
Εγώ προτείνω να τρώμε ένα καλό πρωινό και ένα μεσημεριανό. Το βράδυ κάτι ελαφρύ και να κάνουμε και γυμναστική στο σπίτι. Καλό είναι να τρώμε με μέτρο», είπε μεταξύ άλλων ο Έκτορας Μποτρίνι.