Εξερράγη ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Έβρισε, ξανά, τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο: «Nα πας να γαμ…εις»

Στέφανος Τσιτσιπάς

Νέο επεισόδιο με γαλλικά και παρατηρήσεις, από τον διαιτητή, πρόσφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό, τόσο στο ατομικό όσο και στο διπλό, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το παρών στο τουρνουά του Μόντρεαλ  όπου και ήρθε αντιμέτωπος με τον Ιάπωνα Κέι Νικισόρι. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμενε ο Έλληνας τενίστας με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα μια έκρηξη του.

Ειδικότερα, όταν ο Νικισόρι έκανε το πρώτο του μπρέικ και ο πίνακας του σκορ έδειξε 4 – 1 υπέρ του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τα γαλλικά προς τον πατέρα του, ο οποίος και είχε τη διάθεση να τον καθοδηγήσει με ηρεμία στην επαναφορά της ισορροπίας του ματς.

«Γαμ…ου! Να γαμ…εις! Να πας να γαμ…εις» φώναξε ο αθλητής προς την κερκίδα και το σημείο όπου βρισκόταν ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Βγες, σε παρακαλώ, από το στάδιο! Βγες έξω από το στάδιο» ζήτησε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον πατέρα του όταν είδε πως χάνεται το πρώτο σετ του αγώνα. Παράλληλα, δε, ο Ιάπωνας τενίστας «πάγωσε» για λίγο το σερβίς του κοιτάζοντας απορημένος όσα συνέβαιναν στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Αν και ο διαιτητής ζήτησε να συνεχιστεί ο αγώνας, ο Έλληνας τενίστας έδειχνε ανένδοτος εάν δεν γινόταν αυτό ακριβώς που ζητούσε με επιμονή από τον πατέρα του. «Βγες έξω. Βγες έξω. Βγες έξω από το στάδιο» επαναλάμβανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ακολουθήσει, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Απόστολος Τσιτσιπάς την προσταγή του.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως και στη συνέχεια του αγώνα, λίγο πριν την οριστική του ήττα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν σταματούσε να εκφράζει με διάφορους τύπους την προσωπική του δυσαρέσκεια για την ποιότητα του γηπέδου.