Εκλογές 2023 – Τζώρτζια Κεφαλά: «Έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά μία τρομακτική εμπειρία»

Τζώρτζια Κεφαλά

"Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε έναν άνισο αγώνα, γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα. Είχε φάει αποκλεισμό και στα δικαστήρια και στην πολιτική σκηνή", τονίζει η Τζώρτζια Κεφαλά.

Καλεσμένη στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου στην ΕΡΤ βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε ως υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Εγώ έχω πολύ λιγότερες γνώσεις από εσάς σε αυτόν τον χώρο, αλλά έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα αυτά», δήλωσε η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Συναντήσαμε πάρα πολλούς νέους, οι οποίοι μας πλαισίωσαν και ήρθαν μαζί μας», πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε έναν άνισο αγώνα γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα. Είχε φάει αποκλεισμό και στα δικαστήρια και στην πολιτική σκηνή», καταλήγει η Τζώρτζια Κεφαλά.