Εκλογές 2023 – Ενοχλήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Ειδοποιήστε για να μην έχουμε μετά γκρίνιες»

Εκλογές 2023

"Συγγνώμη που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι" υπογράμμισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην βραδιά για τις Εκλογές 2023.

Στο τιμόνι της μαραθώνιας βραδιάς στον ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Κυριακής. Φιλοξενώντας πλήθος καλεσμένων στο πλατό από τον πολιτικό και μη χώρο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου δεν δίστασε να εκφράσει μια παρατήρηση στον αέρα λίγα λεπτά πριν πέσει η αυλαία.

Ειδικότερα, με αφορμή την είσοδο νέων καλεσμένων στο ειδικό πλατό του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συγγνώμη κ. Ρωμανέ που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι. Αφού μου λέτε ότι πρέπει να τελειώσουμε σε 10 – 15 λεπτά, μην βάζετε διαρκώς καινούργιους προσκεκλημένους μέσα στο στούντιο διότι δεν θα τελειώσω την ώρα που λέτε».

«Εγώ αγενής δεν θα είμαι με τους προσκεκλημένους. Επομένως, ειδοποιήστε για να μην έχουμε μετά γκρίνιες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνοντας τον λόγο στον Νίκο Ρωμανό που εκπροσωπούσε τη Νέα Δημοκρατία εκείνη την στιγμή στην εκλογική βραδιά.