Zappit

«Έχει γούστο» και Μπήλιω Τσουκαλά ξανά μαζί μας

Διαβάστε: Πρεμιέρα για την Μπήλιω Τσουκαλά και την εκπομπή της "Έχει Γούστο".

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά το «Έχει γούστο» βγαίνει τελικά στον αέρα σε λίγη ώρα (16.00) στο κανάλι της ΝΕΤ και ο … πολιτισμός επανέρχεται στην καθημερινότητα μας, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της δημόσιας τηλεόρασης. 

Η Μπήλιω Τσουκαλά, με το δικό της μοναδικό τρόπο, θα μας κρατά συντροφιά και θα μας ενημερώνει με νέα από το θέατρο, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα εικαστικά, τη λογοτεχνία και τις εκδόσεις, ενώ θα συνεχίσει τα αφιερώματα σε προσωπικότητες του πνευματικού και καλλιτεχνικού χώρου. Πολλούς από αυτούς θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε φιλοξενούμενους στην εκπομπή της. 

Η παρουσιάστρια δήλωσε στην εφημερίδα το «Έθνος» για την σημερινή έναρξη της εκπομπής της»: «Είναι μεγάλη η χαρά, παράξενη η αίσθηση… Τα τηλεφωνήματα των θεατών που αποζητούσαν την εκπομπή, τα γράμματα τους, ρωτώντας- μα που ήσαστε όλο αυτόν τον καιρό;-, αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου, όταν ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής, οι ευχές τους, τα καλά τους λόγια, ήταν συγκινητικά.» 

Στην σημερινή εκπομπή  »Έχει γούστο» θα παρακολουθήσουμε αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, αλλά και την Εαρινή Ισημερία που συμπίπτουν με την πρεμιέρα, καθώς και στην Αθήνα μέσα από τη ματιά του σπουδαίου αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη. 

Για την πολιτιστική σας ενημέρωση, αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές της παρουσιάστριας, συντονιστείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00- 18.00στη ΝΕΤ.