Zappit

Διονύσης Πρώιος – Οργή από τους δικούς του ανθρώπους: «Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του»

Διαβάστε περισσότερα...

Με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του και είχε κρατήσει για τον θυμάται όπως έλεγε σε συγγενείς και φίλους του, έμελλε να κοπεί το νήμα και της δικής του ζωής. 8 χρόνια μετά την τραγωδία που στιγμάτισε κι άλλαξε για πάντα τη ζωή του, έπεσε ο ίδιος θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Τα λόγια φίλων του στο Live News, που είχαν παίξει με τον 58χρονο στο Master Chef πριν από 4 χρόνια, ξετυλίγουν ακόμα περισσότερο την οικογενειακή τραγωδία, ενώ μια σειρά από νέα στοιχεία ρίχνουν φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Σοκαρίστηκα πάρα πολύ γιατί με τον ίδιο τρόπο έφυγε ο Μιχάλης».

Ο 58χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε την περασμένη Παρασκευή, στο ρεύμα ανόδου της εθνικής οδού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Όπως λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας, αν και φορούσε κράνος, ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Νέκρός με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του
Τα όσα αποκαλύπτονται ραγίζουν καρδιές. Ο 58χρονος σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή, που είχε χάσει τη ζωή του, το 2016 σε τροχαίο στη Μύκονο και ο 20χρονος γιος του. Ποτέ από εκείνη τη μέρα, ο Διονύσης Πρώιος, δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος με πριν.

Είχε επιλέξει να μιλάει και να θυμάται το παιδί του, με ένα τρόπο υπερβατικό. Τα λόγια του, στο Master Chef και όχι μόνο, είχαν συγκινήσει κατ’ επανάληψη.

Ο Διονύσης Πρώιος κράτησε και χρησιμοποιούσε τη μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του. Με αυτό τον τρόπο αισθανόταν όπως είχε πει, ότι βρισκόταν κοντά στο παιδί του.

Ποτέ του δεν ξέχασε την τελευταία μέρα στη ζωή του παιδιού του. Τις κινήσεις που έκανε και τα λόγια του, στο κατάστημα που εργάζονταν μαζί στη Μύκονο.

Το προσωπικό δράμα του Διονύση Πρώιου, είχε γίνει γνωστό το 2020, όταν ο ίδιος πήρε μέρος στο Master Chef. Τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια του γιου του, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στη μαγειρική, έχτισε φιλίες και κέρδισε την εκτίμηση κριτών αλλά και συμπαικτών του.

«Μου έλεγε πόσο του λείπει ο γιος του. Όταν μιλούσε για τον γιο του έλαμπε το πρόσωπο του».

Με φόντο τις φωτογραφίες του γιου του. Βυθισμένος κατά διαστήματα στις ίδιες βασανιστικές σκέψεις.

«Δεν αυτοκτόνησε, προσβάλλουν την μνήμη του»
Οι διαρροές ορισμένων για υποτιθέμενη αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο του 58χρονου έχουν προκαλέσει οργή στους δικούς του ανθρώπους.

«Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του Διονύση. Δεν θα έφευγε με τίποτα από τη ζωή επίτηδες όσο και να είχε κουραστεί, πάλευε κάθε μέρα για να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται», δήλωσε φίλος του Διονύση.

Σε τροχαίο μάλιστα είχε σκοτωθεί πριν από χρόνια και ο πατέρας του 58χρονου.

Η κηδεία του 58χρονου θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Κεφαλονιά, με τους δικούς του ανθρώπους να παραμένουν συντετριμμένοι και τους άλλοτε συμπαίκτες και φίλους του, στο Master Chef σοκαρισμένοι από το τραγικό τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, η μηχανή που οδηγούσε ο Διονύσης Πρώιος ήταν ανακατασκευασμένη, μετά το ατύχημα που είχε ο γιος του. Έτσι μέσα στην εβδομάδα πραγματογνώμονας θα εξετάσει την μοτοσικλέτα μήπως της συνέβη κάποια εμπλοκή στην λειτουργία της.

Πηγή: Mega – Live News