Δημήτρης Οικονόμου – Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησαν για το καλοκαίρι: «Να μείνει και του χρόνου ο Παυλόπουλος ή να φύγει;»

Δημήτρης Οικονόμου

"Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί φέτος, λέω να το ξανακάνουμε και του χρόνου".

Την τελευταία τους εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκλήρωσαν το πρωινό της Παρασκευής (19/7) ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Το δίδυμο του ΣΚΑΪ έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τις 26 Αυγούστου.

«Και τώρα αυτό που λέμε συνήθως, η ώρα που όλοι περιμένατε, η στιγμή, η μέρα, ο χρόνος, ο μήνας… είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται μία σεζόν ακόμα. Δεν πήγε και άσχημα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής «Σήμερα».

«Πηγαίνω λίγο πίσω στον χρόνο, πώς ξεκινήσαμε, τι κάναμε, πώς προχώρησε η ειδησεογραφία… νομίζω ότι πήγε καλά γενικά. Αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ μέσα μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απευθυνόμενος στον συνάδελφό του.

«Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί φέτος, λέω να το ξανακάνουμε και του χρόνου», τόνισε από την πλευρά του ο Άκης Παυλόπουλος, προτρέποντας τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να θέσει δημοψήφισμα για τη συνέχεια ή όχι του διδύμου μαζί.

«Να μείνει ο Παυλόπουλος ή να φύγει; Έτσι θα το βάλουμε το ερώτημα, γιατί έχει και ίντριγκα μέσα», ρώτησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Καλές διακοπές σε όλους, να είμαστε καλά. Καλή αντάμωση! 26 Αυγούστου γυρίζουμε; Δεν πιάνουμε Σεπτέμβρη. 26 Αυγούστου θα είμαστε εδώ το πρωί», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου κλείνοντας και αποχαιρετώντας προσωρινά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.