Δημήτρης Κόκοτας – Σε άγρυπνο κώμα ο τραγουδιστής

Δημήτρης Κόκοτας

"Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη κι αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή."

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του μίλησε στο Live News και στη Φρόσω Κυριαζή η σύζυγός του.

«Ουσιαστικά ο τραγουδιστής βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο του κώματος. Διακρίνεται από μία ελαφριά θολούρα, έχει μία δυσκολία κινήσεων, μία βραδύτητα και δεν έχει αντίληψη με το περιβάλλον, ωστόσο έχει τραχειοστομία, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται τα όργανά του. Μπορεί να αναπνεύσει μόνος του, ωστόσο για να μην επιβαρύνονται η καρδιά του, οι πνεύμονές του και τα υπόλοιπα όργανα, έχει τραχειοστομία και οι γιατροί προσπαθούν να τον έχουν σε αυτήν την κατάσταση. Είμαστε σε αναμονή κάποιων εξετάσεων, ώστε να δούνε οι γιατροί αν θα επανέλθει και θα έχει διαύγεια κι επικοινωνία με το περιβάλλον» ανέφερε η δημοσιογράφος και παρακάτω προβλήθηκαν οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα στο Live News:

«Είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη κι αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή. Είμαστε όλοι δίπλα του κι ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει, το ελπίζουμε.»