Δημήτρης Κόκοτας – Όσα μεταφέρει η σύζυγος του τραγουδιστή στο Live News: «Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

Δημήτρης Κόκοτας

"Υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Κόκοτας βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ..."

Την δική του μάχη για την ζωή και την επανένταξη σε αυτήν δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος και νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου 2024. Μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τετάρτης, η σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή έδωσε νέα στοιχεία για την πορεία της υγείας του.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα γνωστοποίησε ότι η κατάστασή του αγαπημένου τραγουδιστή παραμένει σταθερή ενώ εδώ και καιρό έχει μεταφερθεί από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δείχνοντας να ανταποκρίνεται σε επώδυνα ερεθίσματα.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών» είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκκοτα στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Είμαστε σε αναμονή γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν, έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει».