Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θύμα σοβαρού τροχαίου ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διαβάστε περισσότερα...

Δύσκολες ώρες περνάει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, βρίσκεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, χθες (21/10) το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta Post, ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη

Όσον αφορά στους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την τροχαία.