Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση ο πατέρας του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διαβάστε περισσότερα...

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς ο πατέρας ενεπλάκη σε τροχαίο με μία μηχανή που τον παρέσυρε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε στην Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου του Ηρακλείου με πολλαπλά κατάγματα. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης θα υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ηθοποιός στο Star.

«Ο πατέρας μου είναι σταθερά. Νομίζω ότι έχει αποφύγει τον κίνδυνο από ό,τι μας λένε οι γιατροί. Αυτό» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Θα κάνει κάποια άλλη επέμβαση. Σας έχουν ενημερώσει;

«Ναι. Βέβαια, βέβαια.»

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η δεύτερη επέμβαση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες 48 ώρες.