Celine Dion: Θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι;

Celine Dion

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη σκηνή με τις φήμες να τη θέλουν να τραγουδά κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι την Παρασκευή.

Εάν η Celine Dion τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) σύμφωνα με το Variety.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στη γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης.

Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει σε σχετικό ερώτημα.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Καναδή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 1996 στην Ατλάντα ερμήνευσε το «The Power of the Dream» κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την οποία παρακολούθησαν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: newsit.gr