Απόστολος Λύτρας: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button – Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

Απόστολος Λύτρας

Το γεγονός που φαίνεται πως αιφνιδίασε και αναστάτωσε την κακοποιημένη δικηγόρο.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (18/06/2024) στην Αστυνομία καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, πάτησε το panic button στο κινητό

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετέβη στο σπίτι μαζί με την κόρη του, για να πάρει κάποια ρούχα του, όμως το γεγονός αυτό φαίνεται πως αιφνιδίασε και αναστάτωσε την Σοφία Πολυζωγοπούλου και πάτησε το panic button.

Νωρίτερα σήμερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας τονίζει πως αντιλαμβάνεται την οργή του κόσμου για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του και πως έχει ξεκινήσει συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα για να επανορθώσει, όσο γίνεται όπως αναφέρει, αυτό που έκανε.

Ακόμη στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου από την σκάλα, την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας».

Πηγήq; newsit.gr