Απόστολος Γκλέτσος – «Πυρ και μανία» για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αν επανεκλεγεί, θα πάω σπίτι μου»

Απόστολος Γκλέτσος

"Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (16/9) ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο γύρω από την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας πως σε περίπτωση επανεκλογής του, ο ίδιος σκοπεύει να αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο της πολιτικής.

«Αν βγει ο πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάω σπίτι μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την πολιτική», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέφτει εύκολα, δεν πέφτει επειδή κάποιος θα βγει και θα πει “θα ρίξω τον Μητσοτάκη”».

«Ασχολιόταν καθημερινά να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι. Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω», απάντησε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τα λάθη του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.