Zappit

Αναστασία Γιάμαλη – Πρεμιέρα στα λευκά για τις Εξελίξεις Tώρα: «Φοβάμαι ότι αυτό είναι το πιο ευχάριστο μου, δεν έχω παραπάνω»

"Μου είπαν, επειδή είναι Σαββατοκύριακο, να είμαι λιγότερο αυστηρή και κάπως πιο ευχάριστη" δήλωσε η Αναστασία Γιάμαλη.

Για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού ήρθε η Αναστασία Γιάμαλη, το απόγευμα του Σαββάτου, με τη νέα εκπομπή «Εξελίξεις τώρα». Με το καλησπέρα, μάλιστα, η δημοσιογράφος και οικοδέσποινα του νέου ενημερωτικού μαγκαζίνο υποδέχθηκε στα λευκά ντυμένη το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, μόλις οι τίτλοι έναρξης της νέας εκπομπής ήρθαν στη μικρή μας οθόνη, η Αναστασία Γιάμαλη σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Kυρίες και κύριοι, καλησπέρα. Το ημερολόγιο δείχνει 28 Σεπτεμβρίου και το ρολόι 16:10 ακριβώς. Για τις επόμενες δυο ώρες και κάτι θα σας κρατήσουμε συντροφιά με ειδήσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και πολλά άλλα».

«Έφτασε η ώρα να συστηθούμε. Είμαι η Αναστασία Γιάμαλη και οι «Εξελίξεις τώρα» μόλις ξεκίνησαν» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αναστασία Γιάμαλη στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Αμέσως μετά την κάρτα με τα στοιχεία επικοινωνίας με την εκπομπή, ωστόσο, η Αναστασία Γιάμαλη σχολίασε με χιούμορ πως «έχουμε πάρα πολλά να σας δείξουμε και να σας πούμε ακόμα περισσότερα. Μου είπαν όμως, επειδή είναι Σαββατοκύριακο, να είμαι λιγότερο αυστηρή και κάπως πιο ευχάριστη. Φοβάμαι ότι αυτό είναι το πιο ευχάριστο μου, δεν έχω παραπάνω».

Έτσι, λοιπόν, η Αναστασία Γιάμαλη ήρθε και επίσημα στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τις «Εξελίξεις τώρα» στο MEGA.