Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Αμφιλοχία

Νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ζευγάρι στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.7.24) με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον άνδρα να σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, η αστυνομία στην Αμφιλοχία ενημερώθηκε από γείτονες στις 04:00 το πρωί του Σαββάτου που άκουσαν πυροβολισμούς από σπίτι που διέμεναν ένας 42χρονος και μια 37χρονη με δύο παιδιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς είδαν τον άνδρα και τη γυναίκα να κείτονται στο έδαφος θανάσιμα τραυματισμένοι.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί υποδεικνύουν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Του είχε υποβάλει μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο.

Η τελευταία ανάρτηση

«Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… κι αγαπούν με πράξεις!», έγραψε η 37χρονη σε μήνυμά της στα social media, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Πηγή: Newsit