Αλεξάνδρα Μερακλίδη – Η απρόβλεπτη ατάκα με το καρπούζι που άκουσε στην παραλία: «Πώς θα δροσιστώ;»

Action24

Η ρεπόρτερ του Action24 σε νέες... περιπέτειες στις παραλίες της Αττικής.

Στις παραλίες της Αττικής ξεχύθηκαν και σήμερα (15/7) από νωρίς το πρωί οι Αθηναίοι, προκειμένου να δροσιστούν και να προφυλαχθούν από τον καύσωνα που «σαρώνει» τα τελευταία 24ωρα τη χώρα. Η κάμερα του Action24 και η ρεπόρτερ Αλεξάνδρα Μερακλίδη συνάντησαν ένα ζευγάρι λουόμενων, που επέλεξε την κοντινότερη παραλία για το μπάνιο του.

Επικός νεαρός τρώει «άκυρο» από κοπέλα στον αέρα: «Από τις ήττες μαθαίνουμε, με παγίδεψες»

«Ήρθαμε να κάνουμε το μπανάκι μας. Κάνει ζέστη αλλά είναι ωραία. Θα καθίσουμε μέχρι τις 11 και μετά σπίτι με air condition, νερό κρύο και φραπέ. Ερχόμαστε κάθε μέρα εδώ από τις 9 το πρωί», δήλωσε αρχικά ο κύριος.

«Ήρθα να κάνω το μπάνιο μου, να δροσιστώ και να πάω μετά στο σπίτι να φτιάξω φαγητό, λίγα πράγματα τώρα με τη ζέστη. Τρώω μισό καρπούζι τη μέρα. Πώς θα δροσιστώ; Μου αρέσει πάρα πολύ», ανέφερε από την πλευρά της η κυρία στην κάμερα του Action24.

«Με τη ζέστη δεν βγαίνω μετά τις 11 με τίποτα. Τα κανονίζω όλα να βγαίνω απόγευμα ή βραδάκι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Κάποιες φορές ζηλεύω τη ζωή των ηλικιωμένων», συμφώνησαν με χιούμορ οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής, Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθυνού.