Zappit

«Αγλαΐα Κυριακού»: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονου και 13χρονης από 14χρονο

Ακόμη μία σοκαριστική καταγγελία κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας

Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόληση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού βλέπει το φως της δημοσιότητας και παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 14χρονος τρόφιμος του νοσοκομείου φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 7χρονο και μία 13χρονη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 7χρονος, την ώρα που έκανε μπάνιο, του επιτέθηκε ένα αγόρι 14 ετών και το κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, το ανήλικο θύμα μετέφερε τα όσα έζησε στη μητέρα του, με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά. Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι και στις δύο περιπτώσεις (του 7χρονου και του 14χρονου) έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς τους.

Ο 14χρονος φερόμενος ως θύτης εξετάστηκε από τους ψυχολόγους του νοσοκομείου και κατέθεσε μία διαφορετική εκδοχή, ωστόσο παραδέχθηκε ότι προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος του 7χρονου αγοριού. «Κατέβασα το παντελόνι του παιδιού, έκανα άσεμνες χειρονομίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανα αυτό για το οποίο με έχει καταγγείλει» κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το 14χρονο παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και προέρχεται από ένα σκληρά κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον.