Λογοθέτης: «Ο κόσμος βλέπει το «Νησί» για να συγκινηθεί

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Νησιού», ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, γνωστός ως ο τηλεοπτικός γιατρός Κυρίτσης μιλά στο TLIFE για το ρόλο του και την επιτυχία της σειράς. “Θα μπορούσα να μιλώ για ώρες για τον γιατρό Κυρίτση. Είναι ένας άνθρωπος μοναχικός, συγκεντρωμένος στη δουλειά και το στόχο του. Διακρίνεται από μια μανία να βρει το φάρμακο για την ασθένεια, μέχρι που γνωρίζει την Μαρία και μπαίνουν νέα πράγματα στη ζωή του”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις από εδώ και στο εξής στη σειρά.

 

Για τα γυρίσματα στην Κρήτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει πως το κλίμα ήταν πολύ καλό και η εμπειρία του από αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος. “Στα γυρίσματα υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Εγώ είχα κάποια προβλήματα, καθώς έπαθα ένα ατύχημα με την μηχανή τον Απρίλιο, που παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά”, εξομολογείτα

Όσον αφορά την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, ο ίδιος αναφέρει πως δεν εκπλήσσεται καθώς πρόκειται για ό,τι καλύτερο έχει γίνει στην ιδιωτική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. “Ο κόσμος βλέπει το “Νησί” για να συγκινηθεί. Δεν μου κάνει εντύπωση η επιτυχία της σειράς. Ο κόσμος δεν θέλει να χαζογελάει μόνο με ανούσια πράγματα. Θέλει να δει ένα δυνατό σενάριο και να κλάψει, να συμπάσχει, να γελάσει, να συγκινηθεί”, λέει και προσθέτει πως νιώθει πολύ ικανοποιημένος, όταν ακόμη και οι πιο “σκληροτράχηλοι” κριτικοί έχουν να πουν ένα καλό λόγο.

 
Παρόλα αυτά, ο ίδιος είναι πολύ δεμένος με τον τόπο και του αρέσει πολύ η Κρήτη. “Είμαι μισός Κρητικός και ήθελα να μείνω στην Κρήτη για ένα χρόνο, κάτι που έγινε παράλληλα με τα γυρίσματα. Ήρθα για να μείνω και βλέπω ότι ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα εδώ”, υπογραμμίζει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TLIFE