Γεύσεις στη φύση: Τα μυστικά για το πιο πετυχημένο σοκολατένιο σουφλέ
Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμερα στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τα μαγειρέματα ξεκινάνε με αφράτα αλμυρά cupcakes και την πρωτότυπη μαρμελάδα ντομάτας. Ακολουθεί μία ακόμη ιδέα για απολαυστικά ζυμαρικά. Ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία καλοκαιρινή σάλτσα με μελιτζάνες και ξινομυζήθρα.
Στη συνέχεια η κουζίνα πλημμυρίζει από μυρωδιές Μεσογείου από το πιο νόστιμο και ζουμερό κοτόπουλο με λαχανικά στο φούρνο με την πιο αρωματική μαρινάδα.
Tο επεισόδιο κλείνει με κλασικό σοκολατένιο γλυκό: Ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο σοκολατένιο σουφλέ με καρδιά λευκής σοκολάτας.
Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά εποχής, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο μαγείρεμα και προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.