Γεύσεις στη φύση: Η λεβάντα κάνει την είσοδό της στη ζαχαροπλαστική
Εντυπωσιακά πιάτα με απλά υλικά...
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πρωτότυπες μπρουσκέτες σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Ακόμη φτιάχνει μία απίθανη σπιτική πίτσα σφολιάτας με μανιτάρια πλευρώτους, μπέικον και πέστο πράσινης ελιάς αλλά και το περίφημο ινδικό κοτόπουλο τίκα μασάλα.
Η λεβάντα κάνει την είσοδό της στη ζαχαροπλαστική και αρωματίζει μοναδικά ένα σιρόπι που με τη σειρά του απογειώνει το πιο νόστιμο cheesecake με μέλι, λεβάντα και καραμελωμένα αμύγδαλα!
Ακόμα μια Κυριακή απολαμβάνουμε απίθανες και αρωματικές γεύσεις με τον Βαγγέλη Δρίσκα στις 14:15, στον ΣΚΑΪ