Γεύσεις στη Φύση με πρωτότυπους συνδυασμούς
Τις πρωτότυπες γευστικές του ιδέες παρουσιάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας, στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», σήμερα στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά το μαγείρεμα φτιάχνοντας έναν ιδιαίτερο συνδυασμό. Μαγειρεύει τα πιο ανάλαφρα σουτζουκάκια με φρέσκα μυρωδικά τα οποία τα συνοδεύει με φασολάκια.
Σειρά έχουν τα τορτελίνι με γέμιση τυριών στο φούρνο με κολοκυθάκια και τραγανό μπέικον αλλά και τα σουβλάκια με λουκάνικα γαλοπούλας και λαχανικά τα οποία συνοδεύονται με ένα πρωτότυπο πέστο φρέσκων αρωματικών.
Στη συνέχεια ταξιδεύει νοερά μέχρι την Αγγλία και φτιάχνει τα κλασσικά αγγλικά fish and chips, τηγανητά φιλετάκια μπακαλιάρου σε χυλό μπίρας μαζί με τραγανές φουρνιστές πατάτες.
Για το τέλος αφήνει μια μηλόπιτα με αφράτη ζύμη, απίθανη γέμιση από μήλα και σταφίδες, τραγανό topping και τέλεια συνοδευτική σάλτσα με μέλι και κανέλα.