Έλβη Μιχαηλίδου: «Ήμουν επιφυλακτική ότι θα μου την «πέσουν» στο αθλητικό ρεπορτάζ, ότι θα μου πούνε να πλύνω κανένα πιάτο»

"Μου έστειλε μήνυμα το σύμπαν ότι από εκεί που ξεκίνησες πρέπει να κλείσει ο κύκλος και να το συνεχίσεις έτσι." είπε η Έλβη Μιχαηλίδου.
Η Έλβη Μιχαηλίδου φιλοξενήθηκε στο βραδινό talk show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η αθλητικογράφος μίλησε για τα διαφορετικά είδη ρεπορτάζ με τα οποία ασχολήθηκε, την αγάπη της για το αθλητικό και το πόσο επιφυλακτική ήταν αρχικά στον συγκεκριμένο χώρο.
«Μου έστειλε μήνυμα το σύμπαν ότι από εκεί που ξεκίνησες πρέπει να κλείσει ο κύκλος και να το συνεχίσεις έτσι. Δειλά δειλά γιατί στην αρχή ήμουν επιφυλακτική γιατί είπα ότι θα μας την πέσουν στον χώρο και θα πούνε: πήγαινε να φτιάξεις κανένα νύχι, κάνε το ένα και το άλλο και πλύνε κανένα πιάτο.» ανέφερε η Έλβη Μιχαηλίδου.
«Δεν άκουσα τέτοια σχόλια. Μετά την περιπλάνηση που τα γύρισα όλα, είπα ότι νομίζω πως είμαι εδώ. Η πρώτη συνέντευξη που έκανα ήταν ο Σπύρος Γιαννιώτης.» πρόσθεσε.