Σοφία Μουτίδου για το σοκαριστικό τροχαίο: «Ζούμε, στο ασθενοφόρο είχα δίπλα μου την Ελισάβετ Μουτάφη»

Σοφία Μουτίδου

"Παίρνει ο άντρας μου την Ελισάβετ, της λέει "κατέβα, τη Σοφία την πάτησε αυτοκίνητο". Του λέει: σταμάτα τις μα...κίες, τώρα ήμασταν μαζί".

Ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την Ελισάβετ Μουτάφη ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες στιγμές από την κοινή της πορεία με τους δύο φίλους και συναδέλφους της, μία εκ των οποίων ήταν και το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το 2018.

«Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας φίλος, ένας άνθρωπος ζωής, με τον οποίο έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Να ξέρετε ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της δουλειάς του ηθοποιού. Να συναντιέται βαθιά ψυχικά με πάρα πολύ κόσμο και μετά να χάνεται χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, έχθρα ή παρεξήγηση», είπε στην αρχή του βίντεό της η Σοφία Μουτίδου.

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στο τρέιλερ των «Στάβλων της Εριέττας Ζαΐμη». Καθόταν σε έναν καναπέ με ένα ωραίο ρολόι, πήγα εγώ δίπλα του και του λέω: σας θαυμάζω, ωραίο ρολόι. Μου λέει: δέκα ευρώ το πήρα. Εκεί κατάλαβα ότι είναι… βλήμα και ότι θα γίνουμε φίλοι», αφηγήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός για τον συνάδελφό της.

«Άλλη μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ με τον Γιάννη είναι που είχαμε πάει με τη Μουτάφη στο κομμωτήριο εδώ στη γειτονιά και έχουμε βγει με καινούργια μαλλιά και καινούργια νύχια, χαιρετιόμαστε στην Πατησίων και μόλις πάω να περάσω απέναντι, έρχεται μία μηχανή και με κόβει. Ο άντρας μου ήταν απέναντι και με περίμενε», περιέγραψε η Σοφία Μουτίδου.

«Γίνεται ένα τρομερό ατύχημα, σπάει τα πόδια της διπλανής μου η μηχανή, εγώ είμαι κάτω στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και με τον αυχένα χτυπημένο. Ζούμε… πρέπει να έρθει το ασθενοφόρο να μας μαζέψει. Παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο την Ελισάβετ, της λέει «κατέβα, τη Σοφία την πάτησε αυτοκίνητο». Του λέει: «σταμάτα τις μα…κίες, τώρα ήμασταν μαζί». Είδε από το μπαλκόνι την Πατησίων κομμένη στα δύο.

Εγώ τέζα, η Μουτάφη από πάνω μου, άγγελος. Τρία λεπτά μετά καταφτάνει ο Γιάννης (σ.σ Μποσταντζόγλου) με το μηχανάκι, γιατί παίζαμε στο «Αθηνά» και το έμαθε και ήρθε. Ήμουν εγώ ξαπλωμένη μέσα στο ασθενοφόρο, δίπλα μου η Μουτάφη με τις μπούκλες υπερθεά να παίρνει τηλέφωνο να ειδοποιήσει ότι θα αργήσει στην πρόβα και ο Γιάννης να συνοδεύει το ασθενοφόρο με τη μηχανή και να με κοροϊδεύει», κατέληξε με χιούμορ στην άγνωστη προσωπική της ιστορία η Σοφία Μουτίδου.