Φάρμα: Απόλυτη επικοινωνία και «τυφλή» εμπιστοσύνη είναι οι φράσεις κλειδιά στη δοκιμασία

Φάρμα

Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απόψε στις 21.00 στο STAR.

Στο χθεσινό επεισόδιο για τη Φάρμα, η εβδομάδα διεκδίκησης του σπιτιού ξεκίνησε δυναμικά, με την πράσινη ομάδα να κερδίζει την 1η Ομαδική Δοκιμασία και να φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της. Μια νέα παίκτρια, η Κυριακή Θούπου από την Κύπρο, έκανε την είσοδό της  στη Φάρμα και εντάχθηκε στη γαλάζια ομάδα. Ο επιστάτης της Φάρμας, Αλέξανδρος Τζόρβας, επισκέφτηκε τις δύο ομάδες και τις επέπληξε αυστηρά για την κακή κατάσταση που επικρατεί στα μποστάνια τους.

Απόψε, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, το πρωινό ξύπνημα αποδεικνύεται δύσκολο για τους παίκτες. Ακόμα πιο δύσκολες, όμως, είναι οι εντατικές εργασίες, που πρέπει να αναλάβουν, ώστε να επαναφέρουν τα μποστάνια τους στην αρχική τους ευφορία. Παράλληλα, αυτή είναι η τελευταία μέρα που θα μπορούν να απολαύσουν τα έπαθλα που κέρδισαν στη δημοπρασία.

Τα «στρατόπεδα» που έχουν δημιουργηθεί στη Φάρμα είναι πια δεδομένα, η κούραση των παικτών εμφανής και οι τόνοι ανεβαίνουν ξανά με αφορμή την ανάθεση των αρμοδιοτήτων. Ποιοι παίκτες δεν είναι συνεπείς σε όσα έχουν συμφωνηθεί; Ποιοι βρίσκονται κρυφά στον φράχτη και μεταφέρουν πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα;

Ο επιστάτης της Φάρμας, Αλέξανδρος Τζόρβας, καλωσορίζει τους παίκτες της πράσινης και της γαλάζιας ομάδας σε ένα χωράφι γεμάτο πατάτες. Στόχος της σημερινής αποστολής είναι να μαζέψουν πατάτες και να γεμίσουν όσα περισσότερα σακιά μπορούν. Η ομάδα που θα αποδώσει καλύτερα θα είναι και αυτή που θα φύγει με γεμάτα χέρια από την αποστολή.

Την επόμενη ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στη Δοκιμασία Επάθλου. Αυτή τη φορά, οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν μια λαχταριστή λιχουδιά, που έχουν στερηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Απόλυτη επικοινωνία και «τυφλή» εμπιστοσύνη είναι οι φράσεις κλειδιά της σημερινής δοκιμασίας. Ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα καθοδηγεί από τον πύργο δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι με κλειστά μάτια θα προσπαθούν να βρουν και να ανεβάσουν στον πύργο τα αντικείμενα που τους υποδεικνύει ο καθοδηγητής.

Η απουσία όρασης δεν είναι μια εύκολη συνθήκη για να διαχειριστούν και δεν θα λείψουν οι εντάσεις από τον αγωνιστικό χώρο. Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει το έπαθλό της,  ενώ η ηττημένη θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει ένα κέρασμα