«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε πει ότι ο Λευτέρης Πανταζής θα πάει μπροστά γιατί δεν είναι Βοσκοπουλάκι»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

"Ο Πανταζής τον έβαλε σαν πρότυπο, έκανε πράγματα που έκανε ο Βοσκόπουλος και προχώρησε παρά πέρα" δηλώνει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Στην αφιερωματική εκπομπή για τον Λευτέρη Πανταζή στη Super Κατερίνα, το πρωινό της Δευτέρας, μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στον Alpha. Ο γνωστός επιχειρηματίας γύρισε πίσω στον χρόνο και αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη τους συνεργασία όσο και την πρώτη φορά που τον είδαν μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλος.

Ειδικότερα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Λευτέρη γνωριζόμουν από την πρώτη στιγμή που βγήκε στα πρώτα μαγαζιά. Φαινόταν ένα ταλέντο που δεν ήταν μόνο ερμηνευτής, ήταν και διασκεδαστής. Από τα πρώτα του βήματα έβαλε σαν πρότυπο τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έκανε πράγματα που έκανε ο Βοσκόπουλος και προχώρησε παρά πέρα».

Όσες φορές συνεργαστήκαμε, κάναμε μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένα απλό παιδί και η δόξα και τα «είμαι επώνυμος, μεγάλος» δεν έφτασαν ποτέ στον Πανταζή. Έχει βγάλει σλόγκαν πάνω στη δουλειά του… Όλα τα μωρά στην πίστα».

«Ήταν μια εποχή τότε που ο Βοσκόπουλος μεσουρανούσε και έβγαιναν διάφορα Βοσκοπουλάκια, ας πούμε. Άλλος έκοβε δόντι για να μοιάσει του Βοσκόπουλου, άλλος έκανε τα μαλλιά του. Μου έλεγε ο Βοσκόπουλος καμιά φορά, «πάμε να δούμε το Βοσκοπουλάκι αυτό». Πήγαμε να δούμε τον Πανταζή και ο Βοσκόπουλος ήταν από κάτω, πρώτο τραπέζι. Ήρθε μπροστά στον Βοσκόπουλο και θυμάμαι του είπε την «Αγωνία». Γελαστός ο Βοσκόπουλος τον χειροκρότησε και μου είπε πως θα θα πάει μπροστά αυτός γιατί δεν είναι Βοσκοπουλάκι»