Σάσα Μπάστα: «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες όταν διάβασα για τον χωρισμό μου»

Σάσα Μπάστα

"Σε σημείο δηλαδή που διάβασα μέχρι και λεπτομέρειες και.. δεν μπορώ να το περιγράψω" ομολογεί η Σάσα Μπάστα.

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησε την Σάσα Μπάστα η κάμερα της καθημερινής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN. Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να περνάει κρίση στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα παραδέχθηκε αρχικά πως «το παιδί μου είναι πλέον ο λόγος που απαντάω. Παλιά δεν με ενδιέφερε, τώρα όμως πλέον με ενδιαφέρει γιατί και δεν είμαι μόνη μου σε έναν γάμο προφανώς αλλά και επειδή υπάρχει ένα παιδί και φοβάμαι μήπως πάει κάποιος στο σχολείο και του πει κάτι».

«Έχεις μπει στη διαδικασία να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο σάιτ, σε κάποια εφημερίδα, σε κάποια εκπομπή και να τους πεις… τι είναι αυτά που λέτε;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει, με χαμόγελο, η εκρηκτική τραγουδίστρια ως εξής. «Τι λες; Όχι τόσο απλά όσο τα είπες! Το είπες πάρα πολύ cool! Σε σημείο δηλαδή που διάβασα μέχρι και λεπτομέρειες και.. δεν μπορώ να το περιγράψω. Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες».

«Δεν το δέχομαι γιατί μετά από τόσα χρόνια όλοι έχετε το τηλέφωνο μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανά πάσα ώρα και στιγμή απαντάω σε όλους. Μπορούν λοιπόν να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν και πάντα θα βγω να μιλήσω, ποτέ δεν έχω αρνηθεί κάτι» πρόσθεσε, αμέσως μετά, η Σάσα Μπάστα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.