Γιώργος Θεοφάνους: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά»

Γιώργος Θεοφάνους

«Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού, δεν είναι του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ α Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ αξιόλογος. Το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» γράφτηκε για την Άννα Βίσση. Μετά ήταν να το πει η Πέγκυ, αλλά τελικά κατέληξε στη Νατάσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια: «Δεν κατεβάζεις την αξία ενός τραγουδιού που θα το δώσεις σε διαφήμιση. Δεν μου φάνηκε αστείο που το έκανε ο Μπουγάς. Ίσως η Νατάσα να το αντιμετώπισε έτσι και γι’ αυτό το έκοψε από το πρόγραμμά της, αλλά δεν μπόρεσε και το έβαλε ξανά.

Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και τους ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι. Φαντάζομαι ότι γι’ αυτό νευρίασε. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού, δεν είναι του τραγουδιστή. Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά».

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε επίσης: «Δεν είδα τον τελικό της Eurovision, γιατί νευρίασα με το καρακατσουλιό που είδα στους ημιτελικούς».