Ο Κώστας Μπίγαλης για τα αρνητικά σχόλια: «Δεν με νοιάζει αν θα το πουν»

Κώστας Μπίγαλης

"Δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Ίσως έχω άγνοια κινδύνου".

Στη Φανή Πλατσατούρα και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός άνοιξε τα χαρτιά του με αφορμή τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Προδοσία» του Πίντερ, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί γύρω από τη συγκεκριμένη του απόφαση.

«Το θέατρο μου δίνει μία άλλη αίσθηση, ξεφεύγω. Και στο τέλος, αν έχει πετύχει το εγχείρημα, νιώθεις και μία λύτρωση, ότι έκανες κάτι ωραίο. Το δικό μου feeling είναι ότι πάμε καλά, από τις πρόβες το νιώθω ότι αυτή η παράσταση θα κάνει εντύπωση», δηλώνει ο Κώστας Μπίγαλης.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Δηλαδή κι αν το πούνε, τι; Εγώ τους προσκαλώ πριν το πούνε, να έρθουν να δουν την παράσταση και μετά ίσως καταλάβουν τι δουλειά έχω στο θέατρο», απαντά σε σχετική ερώτηση ο τραγουδιστής.

«Εγώ, αν δω έναν ηθοποιό να τραγουδάει καλά, δεν θα έχω πρόβλημα να βγει ο άνθρωπος να το κάνει. Οι Τέχνες είναι ανοιχτές. Αν τα «λέω» στο θέατρο, κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα κάνω την έκπληξη», υπογραμμίζει ο Κώστας Μπίγαλης σχετικά με τις αρνητικές κριτικές που μπορεί να ακούσει.

«Μπορώ να παίξω στο θέατρο και κλασικούς συγγραφείς, όπως Μολιέρο. Είχα από μικρός το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Το θέατρο με δυσκολεύει λιγότερο από το τραγούδι. Ίσως έχω άγνοια κινδύνου. Μπορεί και να άρεσε στον Πίντερ ο τρόπος που ερμηνεύω τον ρολό μου», δηλώνει κλείνοντας ο Κώστας Μπίγαλης.