Εύη Βατίδου για τη συνεπιμέλεια: «Πάντα το οικονομικό μας δημιουργεί προβλήματα»

Εύη Βατίδου

"Νομίζω ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο. Είναι κάτι που έχει αργήσει να γίνει στην Ελλάδα".

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου (26/10) και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών μετά από ένα διαζύγιο, καθώς και για το προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Νομίζω ότι πρέπει να νομοθετηθεί, να θεσμοθετηθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο. Είναι κάτι που έχει αργήσει να γίνει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ αλλά θεωρώ πως είναι απαραίτητο. Θα αποφύγουν στην πορεία πάρα πολλά θέματα τα ζευγάρια, αν είναι λυμένα από πριν», απαντά η Εύη Βατίδου.

«Συμφωνώ απόλυτα με τη συνεπιμέλεια, ώστε να μη μπορεί να εκβιάζει ο ένας γονιός τον άλλο. Βέβαια, τα δικαστήρια δίνουν πάντα στη μαμά τα παιδιά, όταν αυτά είναι μικρά. Θεωρώ πως αυτό είναι και το σωστό, γιατί όταν είναι πολύ μικρά τα παιδιά, θέλουν τη μαμά τους, όταν και εκείνη βεβαίως είναι μια καλή μαμά», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του το μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Και ο πατέρας έχει το δικαίωμα να ασκεί την επιμέλειά του και να έχει την επικοινωνία του κανονικότατα και να μην τον εκβιάζει ούτε η μαμά στην περίπτωση που εκείνος δεν θέλει να τα δώσει ή τον πιέζει για διάφορους πάλι οικονομικούς λόγους. Γιατί πάντοτε το οικονομικό είναι που μας δημιουργεί προβλήματα», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Εύη Βατίδου.