Μαρίνα Καλογήρου: «Πήγα να μείνω στη Σέριφο έναν χρόνο γιατί έμεινα τελείως χωρίς χρήματα»

Μαρίνα Καλογήρου

"Κάνω όπως αισθάνομαι, κάτι το οποίο όμως μεγαλώνοντας νομίζω ότι με τραυμάτισε λίγο" εξομολογήθηκε η Μαρίνα Καλογήρου.

Την Μαρίνα Καλογήρου συνάντησε η Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, με την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Τιμωρός» αναφέρθηκε στη διάθεση να ταξιδεύει και να περνάει μεγάλα διαστήματα εκτός έδρας καθώς και τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Καλογήρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα κενά διαστήματα από την δουλειά μου αρέσει η ζωή. Έμενα για κάποιο διάστημα στη φύση, έχω μείνει έναν χρόνο στη Σέριφο, ενάμιση χρόνο στη Χαλκιδική, ενάμιση χρόνο στα Χανιά. Επέλεγα τα μέρη κάπως με κάποια αφορμή».

«Ας πούμε, στη Σέριφο είχα πάει γιατί είχα όταν ήμουν μικρούλα, είχα καταφέρει να χτίσω ένα σπίτι και εκεί, πήγα και έμεινα έναν χρόνο γιατί έμεινα τελείως χωρίς χρήματα. Στη Χαλκιδική πήγα με αφορμή ένα φανταστικό σχολείο που υπάρχει εκεί για τον γιο μου. Στα Χανιά πήγα με αφορμή μια δουλειά αλλά έμεινα ενάμιση χρόνο μετά. Κάνω όπως αισθάνομαι, κάτι το οποίο όμως μεγαλώνοντας νομίζω ότι με τραυμάτισε λίγο».

«Δεν με αναγνωρίζουν, όχι, εγώ δεν το περνάω αυτό. Να πω την αλήθεια, θα ήθελα και λίγο να το περνάω! Όταν έπαιζα την Έλλη Λαμπέτη στη σειρά, είχαμε μια πρεμιέρα και είχαν στρώσει ένα κόκκινο χαλί με κάμερες δεξιά και αριστερά. Εγώ τότε δεν ήξερα καθόλου να πλασάρω τον εαυτό μου, να ντύνομαι ωραία, ήμουν κάπως σαν κοριτσάκι και είχα πάει με ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαρίνα Καλογήρου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

«Χριστέ μου, είμαι η πρωταγωνίστρια της σειράς. Αν περάσω από αυτό το κόκκινο χαλί, θα με σταματήσουν όλοι» σκέφτηκα και είπα «Μαρίνα, σβήσε ό,τι είσαι, εξαφανίσου και κοίτα κάτω και πέρνα». Δεν με κατάλαβε κανείς».