Γιάννης Δρακόπουλος: «Εκεί ξοδεύω όλα μου τα χρήματα, έχω τρέλα με αυτό»

Γιάννης Δρακόπουλος

"Μπορεί κάποιος να μου ζητήσει μία σέλφι. Εγώ δεν βγάζω ο ίδιος ποτέ, δεν έχω social media. Έχω το κινητό μου μόνο ως τηλέφωνο".

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (25/10) ο Γιάννης Δρακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στο «Καλύτερα Αργά», συζητώντας με τη δημοσιογράφο για την τέχνη, τα social media και τη σχέση του με τη δημοσιότητα και τα χρήματα.

«Ξέρουμε ότι οι πολύ παλιότεροι ηθοποιοί δεν έβγαζαν λεφτά και οι περισσότεροι πέθαναν στην ψάθα κυριολεκτικά. Ήταν κι άλλες εποχές, βέβαια, πιο δύσκολες. Ξαφνικά οι άνθρωποι βρέθηκαν να έχουν λεφτά και να τα ξοδεύουν. Με την είσοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης, «έβρεχε» λεφτά», δηλώνει ο Γιάννης Δρακόπουλος.

«Πλέον δεν υπάρχουν αυτές οι αμοιβές που υπήρχαν κάποτε. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να πεις ότι θα κάνεις κομπόδεμα», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Ξοδεύω τα περισσότερα χρήματά μου στα αυτοκίνητα, έχω τρέλα με τα αυτοκίνητα. Εκεί μου φεύγουν τα περισσότερα, στα παλιά αυτοκίνητα που θέλουν μία συντήρηση. Σε τίποτα άλλο δεν ξοδεύω τα λεφτά μου», παραδέχεται ο Γιάννης Δρακόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, στο μετρό αλλά δεν είμαι και ο Τζόνι Ντεπ να μη μπορώ να περπατήσω έξω. Υπάρχει μία αναγνωρισιμότητα, μπορεί κάποιος να μου ζητήσει μία σέλφι. Εγώ δεν βγάζω ο ίδιος ποτέ, δεν έχω social media. Έχω το κινητό μου μόνο ως τηλέφωνο», σημειώνει στη συνέχεια ο Γιάννης Δρακόπουλος.