Γιώργος Καράβας: «Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Βίκυ Καγιά»

Γιώργος Καράβας

"Ο καθένας έχει τη ζωή του και τα δικά του επαγγελματικά πλάνα" εξηγεί ο Γιώργος Καράβας για την πρώην συνεργάτιδα του, Βίκυ Καγιά.

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, το γοητευτικό μοντέλο κλήθηκε να απαντήσει για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την ομάδα του GNTM και βεβαίως την Βίκυ Καγιά.

Αλήθεια, έχεις κρατήσει επαφές με τα πρόσωπα που συνεργάστηκες στο GNTM;

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι με εκτίμησαν ως άνθρωπο είναι τα τηλέφωνα που δέχθηκα από όλους τους πρώην συνεργάτες μου στο GNTM αλλά και το STAR για «καλή επιτυχία» στο My Style Rocks. Είναι λογικό να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που συνεργάζεσαι καθημερινά 12 – 15 ώρες για να φέρεις εις πέρας ένα τηλεοπτική πρότζετκ. Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στην πραγματικότητα του, στη ζωή του και στους φίλους του.

Και η Βίκυ Καγιά σου έστειλε τις ευχές της για «καλή επιτυχία»;

Η τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Βίκυ ήταν τον Απρίλιο, όταν έχασε τον μπαμπά της. Της τηλεφώνησα και την συλλυπήθηκα. Με ευχαρίστησε και έκτοτε δεν μιλήσαμε ξανά. Ο καθένας έχει τη ζωή του και τα δικά του επαγγελματικά πλάνα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo