Χάρης Σιανίδης: «Μπήκα σε κλινική απεξάρτησης για έναν έρωτα, «είναι άντρας» είπα στη μητέρα μου»

Χάρης Σιανίδης

"Έκανα τα πάντα για να με μισήσει για να μπορέσω να φύγω και να σωθώ και εγώ και αυτός" εξομολογήθηκε ο Χάρης Σιανίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Χάρης Σιανίδης στον Θέμη Μάλλη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γνωστός PR Manager αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τον ερωτικό του προσανατολισμό στη μητέρα του και τον λόγο που οδηγήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν αποτοξίνωσης.

Ειδικότερα, ο Χάρης Σιανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για έναν έρωτα έχω μπει σε κλινική απεξάρτησης, το 2013. Ήταν πάρα πολύ τοξικό, ήταν όλο αυτό το πράγμα το απαγορευμένο, το να μη μας δουν, το τύπου «είμαι κοινωνικά στρέιτ». Όλο αυτό το πράγμα. Φυσικά είμαστε και οι επιλογές μας, δεν έφταιγε εκείνο το παιδί που μπορεί λόγω επαγγέλματος και λόγω δουλειάς να ήταν λίγο πιο «συντηρητικός» ο χώρος του».

«Όταν σου αρέσει και αυτό που δεν μπορείς να έχεις… Είναι σημαντικό αυτό και είναι πολύ άνθρωποι σαν εμένα. Όταν μίλησα στη μάνα μου , το 2013, της είπα «μαμά, υπάρχει αυτό και αυτό το θέμα. Είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, έχω πρόβλημα. Έχω γίνει 75 κιλά, επισκέπτομαι ειδικούς και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Είναι άντρας». Η μητέρα μου, λοιπόν, μου είπε «Χάρη, δεν πειράζει, μαζί θα το αντιμετωπίσουμε». Τότε ήμουν 30 και έκανα το εξής. Ο άνθρωπος αυτός, που αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο, έκανα τα πάντα για να με μισήσει για να μπορέσω να φύγω και να σωθώ και εγώ και αυτός».

«Υπάρχει κάτι τώρα στη ζωή μου. Μπορεί να παντρευόμουν αλλά δεν είμαι πολύ της φαμφάρας. Δεν είμαι πολύ του gay pride και γενικότερα δεν είμαι πολύ της αντίδρασης για την αντίδραση, να πω δηλαδή κάτι για να το πω. Απεχθάνομαι όσους επιδιώκουν να τραβούν την προσοχή, που έχουμε πολλούς τέτοιους. Δεν θα μιλήσει εκ μέρους μου και εκ μέρους των προβλημάτων μου η τάδε πολιτικός ή η τάδε influencer ή ένα δυο πρόσωπα συγκεκριμένα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χάρης Σιανίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.