Μαρία Μπακοδήμου: «Στις εκπομπές με τον Φώτη Σεργουλόπουλο κάναμε χιούμορ, δεν κουνούσαμε το δάχτυλο»

Μαρία Μπακοδήμου

"Αυτό που γινόταν τότε δεν είχε πρόθεση, δεν δίκαζες τον άλλον. Τώρα είναι ένα δάχτυλο μονίμως και κουνιέται" επισήμανε η Μαρία Μπακοδήμου.

Την Μαρία Μπακοδήμου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μιλήσει για το χιούμορ που έκανε στο «ΦΜ Live» μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε εποχή που αν μπορούσα, ναι, θα έφευγα. Βέβαια το ότι έμεινα, γιατί ήμουν αναγκασμένη να μείνω, εμένα με δυνάμωσε πάρα πολύ. Είδα εκ των υστέρων ότι αυτό με έκανε μέσα μου πολύ πιο τσαμπουκαλεμένη από ότι πήγα στη συνεργασία. Έχω κάνει και υποχωρήσεις, τηλεοπτικές, αλλά όχι τραγικές. Θέλω να πω πως αν κάτι ήταν έξω από το αξιακό μου σύστημα, δεν το έκανα και γι’ αυτό λένε ότι είμαι και δύσκολη».

«Τότε (σ.σ. στην εποχή του ΦΜ Live) ήταν τόσο χαριτωμένο, νομίζω, αυτό που γινόταν. Δεν είχε πρόθεση, δεν δίκαζες τον άλλον. Τώρα είναι ένα δάχτυλο μονίμως και κουνιέται. Εμείς εκεί κάναμε χιούμορ με κάποιον που είχε διάθεση να υπερεκτεθεί. Δηλαδή μας έλεγαν κιόλας, μας έστελναν, «σας έχω στείλει αυτό, γιατί δεν με βάλατε;». Η πρόθεση είναι σημαντική».

«Γιατί σήμερα να κάτσεις εσύ να αναμετρηθείς με αυτό που λένε οι άλλοι (σ.σ. για το παρελθόν), αφού έχεις μόνο στον εαυτό σου; Άλλοι ας το κάνουν, άμα έχουν χρόνο. Θέλω να πω πως εγώ δεν προλαβαίνω τα δικά μου, αν ο άλλος έχει χρόνο για να ασχοληθεί και με τα δικά μου, ας ασχοληθεί και με τα δικά μου.
Εγώ με τα δικά μου μόνο θα ασχολούμαι» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μπακοδήμου στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.