Χείμαρρος η Θεοδώρα Τζάκρη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Το ένα εκατομμύριο του Αβραμόπουλου έλεγε ότι του τα έδωσε η πεθερά του»

Θεοδώρα Τζάκρη

"Για τα αδιευκρίνιστα του κυρίου Γεωργιάδη που έμειναν αδιευκρίνιστα; Όπως και για τον κύριο Παπαντωνίου, αποδείχθηκε ότι του τα έδωσε η θεία από τη Νιγηρία".

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (25/10) η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο της Novartis.

«Υπάρχουν διεθνείς επιπτώσεις για την ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτοί οι μάρτυρες ήταν προστατευόμενοι και προσέφεραν βοήθεια στην αμερικανική Δικαιοσύνη. Το FBI τους έβαλε και με βάση αυτές τις μαρτυρίες το αμερικανικό Δημόσιο πέτυχε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Novartis 350 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρθηκε», είπε αρχικά η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Η Novartis εννοείται πως ήταν ένα σοβαρότατο σκάνδαλο και όχι σκευωρία. Τι ήταν; Πανηγυράκι; Με κουκούλες ή χωρίς κουκούλες; Δεν αποδείχθηκε; Για το ένα εκατομμύριο σε πεντακοσάρικα του κυρίου Αβραμόπουλου που δήθεν του τα έδωσε η πεθερά του έγινε τίποτα;», απάντησε σε υψηλούς τόνους η βουλευτής.

«Για τα αδιευκρίνιστα του κυρίου Γεωργιάδη που έμειναν αδιευκρίνιστα; Για ανατρέξτε στην ειδησεογραφία εκείνης της εποχής. Όπως και για τον κύριο Παπαντωνίου, αποδείχθηκε ότι του τα έδωσε η θεία από τη Νιγηρία. Η υπόθεση του κυρίου Γεωργιάδη μπήκε στο αρχείο», επισήμανε στη συνέχεια η Θεοδώρα Τζάκρη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.