Φαίη Σκορδά – Η αποκάλυψη για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με προσέγγισαν οι συνεργάτες του, καταγοητεύτηκα»

Φαίη Σκορδά

"Δεν βγήκε να κάνει μία μήνυση και να πει "ωπα, μέχρι εδώ". Δεν έκανε τίποτα, δεν μίλησε καθόλου. Εκεί απογοητεύτηκα".

Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών για τον νέο πρόεδρο σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Buongiorno της Παρασκευής (25/10). Η παρουσιάστρια έκανε μία προσωπική τοποθέτηση για την περίοδο που ο Στέφανος Κασσελάκης πρωτοεμφανίστηκε στα media, παραδεχόμενη πως ενώ στην αρχή είχε γοητευτεί από την εικόνα του, στη συνέχεια απογοητεύτηκε από τα πεπραγμένα του.

«Όταν είχε κάνει το πρώτο post ο Κασσελάκης και συστήθηκε και είπε «εγώ έχω λεφτά», ήταν ένας ωραίος άντρας, εγώ καταγοητεύηκα. Είπα: πω πω, τι ωραία, ένας νέος άνθρωπος από το εξωτερικό, που δεν θέλει να μπει στην πολιτική για τα λεφτά αλλά έχει όραμα. Αμέσως τον έκανα follow και άρχισα να τον παρακολουθώ», περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.

«Με είχαν καλέσει οι συνεργάτες του να κάνουμε μία συνάντηση. Δεν έγινε, βέβαια, καμία συνάντηση. Εγώ το λέω για τους followers, γιατί αντικειμενικά έχω ένα δυνατό Instagram», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Ως ακόλουθός του απογοητεύτηκα πάρα πολύ – το έχω πει και δημοσίως – όταν είχαν γίνει τα γεγονότα με τον Μπέο στον Βόλο. Περίμενα ότι ένας άνθρωπος που είναι μπροστάρης και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και τα νέα παιδιά, δεν βγήκε να κάνει μία μήνυση και να πει «ωπα, μέχρι εδώ». Δεν έκανε τίποτα, δεν μίλησε καθόλου. Εκεί κάπως απογοητεύτηκα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας την τοποθέτησή της για τον Στέφανο Κασσελάκη.