Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν μου ήταν εύκολο να γνωρίσω τη νέα μου σύντροφο στον γιο μου»

Χρήστος Πλαΐνης

Ο ηθοποιός μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο.

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη δίνουν ο Χρήστος Πλαΐνης και η νέα του σύντροφος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου. Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Μαμάδες» και τη Τζένη Θεωνά για την πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν μετά το διαζύγιο του ηθοποιού και τη γνωριμία της καινούργιας του σχέσης με τον γιο του.

«Για μένα αυτή η μετάβαση ήταν πιο δύσκολη, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γρήγορα και εύκολα. Είπα ότι πλέον είμαι σε μία άλλη πορεία ζωής που πλέον θα έχει να κάνει με τον γονεϊκό ρόλο. Δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα γνώριζα στον Οδυσσέα μία νέα σύντροφο», δηλώνει ο Χρήστος Πλαΐνης.

«Όλα έγιναν κάπως αργά και σταδιακά, χρειαζόντουσαν τον χρόνο τους», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Με τον Οδυσσέα έγινε ένα κλικ κατευθείαν. Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο θέατρο και παίζαμε κυνηγητό στα παρασκήνια, μου λέει: θα μου δώσεις ένα φιλί; Έγινε αυτόματα και συνδεθήκαμε πάρα πολύ. Εκείνος μου πρότεινε πρώτος να κοιμηθώ στο σπίτι», ανέφερε από την πλευρά της η Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

«Είδαμε ότι το οικογενειακό πλαίσιο μεταξύ μας λειτουργούσε», τόνισε ο Χρήστος Πλαΐνης.

Το απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε από το Happy Day το πρωί της Παρασκευής (25/10). Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο 26/10, στις 17:00 από την ΕΡΤ1.