Σοφία Βόσσου για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται»

Σοφία Βόσσου

"Πιστεύω ότι μπορεί να φέρει έναν καινούργιο αέρα σε αυτή τη χώρα, τον στηρίζω από την καρδιά μου" δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Την Σοφία Βόσσου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο. Μέσα σε όλα, λοιπόν, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και αποφάσισε να στηρίξει με θέρμη την προσπάθεια του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο πλευρό του Στέφανου στον αγώνα που δίνει αυτή τη στιγμή γιατί πιστεύω στην αλήθεια του. Πιστεύω στο ότι μπορεί να φέρει έναν καινούργιο αέρα σε αυτή τη χώρα και τον στηρίζω από την καρδιά μου».

«Ο πόλεμος που του κάνουν είναι πολύ άσχημο πράγμα, παιδιά, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Δεν μου αρέσει καθόλου. Ο καθένας όμως δείχνει την ποιότητα του. Να είμαστε ευγενής πάνω απ’ όλα, ο Στέφανος το έχει δείξει αυτό».

«Γιατί να αλλάξει τον τρόπο το lifestyle του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους; Γιατί να τον συμβουλεύσω εγώ να αλλάξει αυτά;».

«Εγώ τον αγαπώ με όλο αυτό που έχει δώσει» πρόσθεσε, ακόμα, η Σοφία Βόσσου στις τηλεοπτικές μας δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα του Buongiorno του MEGA.