Ανδρέας Μικρούτσικος – Δημήτρης Ουγγαρέζος, μπουρλότο στο Buongiorno: «Να ζητήσει συγνώμη το παλικάρι»

Buongiorno

"Εάν θες να μιλήσεις, πες "όχι Ανδρέα, δεν θέλω να μιλήσεις τώρα γιατί πρέπει να μιλήσω". Θες αυτό; Παρ' το!"

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε η Φαίη Σκορδά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Buongiorno, το πρωινό της Πέμπτης, στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των σχολιασμών, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμελλε να εκνευριστεί προσωρινά με την παρέμβαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Θα σας πω το εξής. Ο Στέφανος μού είναι συμπαθής, πιστέψτε το ή όχι, τον βλέπω και μου είναι συμπαθής. Εμένα» δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παρεμβαίνει τονίζοντας πως «σε αυτό ποντάρει! Στη συμπάθεια και στο ότι είναι όμορφος» για να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα τους.

Α.Μ.: Μη με διακόπτεις μωρέ! Είναι απλό αυτό που λέω.

Δ.Ο.: Ναι, να μιλήσουμε και εμείς λίγο όμως.

Α.Μ.: Ε να μην πω; Ωραία, ωραία. ένα λεπτό! Πάω να ξεκινήσω κάτι…

Δ.Ο.: Μα το έχεις ξεκινήσει από τις 9:15.

Α.Μ.: Πάω να ξεκινήσω κάτι, ξεκινάω να το πω, λέω ότι μου είναι συμπαθής για να μην παρεξηγηθώ και με διακόπτεις. Εάν θες να μιλήσεις, πες «όχι Ανδρέα, δεν θέλω να μιλήσεις τώρα γιατί πρέπει να μιλήσω». Θες αυτό; Παρ’ το!

Δ.Ο.: Όχι, όχι.

Α.Μ.: Πάρ’ το!

Δ.Ο.: Θέλω κάποια στιγμή να κάνεις μια παύση για να πω και γω.

Α.Μ.: Ναι, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω, μην με διακόπτεις!

«Εγώ ότι έχυσα τον καφέ μου, το είδατε; Πρωί πρωί δηλαδή τώρα, συγχύστηκα… Συγνώμη Ανδρέα μου, σε ακούμε» επισήμανε τότε η Φαίη Σκορδά, με διάθεση να επαναφέρει την ηρεμία, αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπογράμμισε με νόημα το εξής. «Συγνώμη να ζητήσει το παλικάρι, εσύ γιατί να ζητήσεις;».

«Έλα, συγνώμη. Σε ακούμε» δήλωσε αμέσως μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για να συνεχιστεί με περισσότερη ηρεμία η συζήτηση γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει, με χαμόγελο, πως «θα μπορούσαμε τώρα να σκοτωθούμε. Τον βλέπω και τον αγαπάω παραπάνω τώρα με τον τρόπο του. Με ζάλισες μεν αλλά το έκανες τόσο χαριτωμένα που σε αγαπάω παραπάνω».