Μακαλιάς: «Εγώ έχασα μία εκπομπή, εσύ κέρδισες μία» – Αρναούτογλου: «Για το ταξιδιωτικό μου είπανε να κόψεις τον Μακαλιά»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Με στενοχωρούν οι άνθρωποι κι οι κακές συμπεριφορές. Αυτό κρατώ μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι θα παραμείνουν στο πάνθεον ανθρώπων που στενοχωρούν ανθρώπους. Τους έχω πολύ ψηλά γιατί θέλω κάποια στιγμή να τους δω να πέφτουν και θα τους δω" δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Λάμπρος Φισφής και ο Ζήσης Ρούμπος ήταν οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο late nigh show του ΑΝΤ1. Φυσικά από αυτήν την αποψινή συνύπαρξη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στην οποία συμμετείχε. Όπως ήταν επόμενο, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από το αποψινό The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Μακαλιά να έχουν έναν χιουμοριστικό διάλογο αλλά ταυτόχρονα και με διάφορα υπονοούμενα. Στο τέλος ο ηθοποιός μίλησε για τους ανθρώπους που τον στενοχώρησαν.

Γ.Α.: Δημήτρη η τηλεόραση τέλος φέτος. Πώς είσαι μετά την όλη φάση; Να κοίταξε το στουντιάκι σου εδώ δίπλα είναι.
Δ.Μ.: Το είδα, το έφτιαξαν αλλιώς. Πολύ ωραίο. Σαν… αποθήκη το έχουν κάνει τώρα. Καλά να πάθεις! Εγώ έχασα μία εκπομπή, εσύ κέρδισες μία. Έτσι, πάει αυτό.
Γ.Α.: Μου είπανε για να κάνεις το ταξιδιωτικό, πρέπει να κόψεις τον Μακαλιά. Ε, κόψτε τον αν είναι.
Δ.Μ.: Χαλάλι σου! Το κάνεις τόσο ωραία!

«Δεν κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση. Απλά ήμουν τρία χρόνια με την Μπέττυ, που κάναμε ζωντανή εκπομπή. Οπότε είναι μια χαρά. Νομίζω ότι είχαμε κουραστεί, αλλά όχι ότι δεν θέλαμε. Είχα πει όχι σε όλα τα θέατρα γιατί νόμιζα ότι θα έχω μόνο αυτή την εκπομπή. Δεν έκατσε η εκπ0μπή. Ήταν μία χρονιά που είχαμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να μη δουλέψουμε κι οι δύο για να πάρουμε χρόνο.

Τελικά μας έδωσαν κι άλλο χρόνο. Να είναι καλά τα παιδιά όπου κι αν είναι. Λέμε κι εμείς την ευχή μας δυνατά και δεν την κρατάμε μέσα μας. Για αυτό δεν λένε καμία φορά πριν φυσήξεις το κεράκι, να μην την πεις δυνατά γιατί θα χαλάσει. Με στενοχωρούν οι άνθρωποι κι οι κακές συμπεριφορές. Αυτό κρατώ μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι θα παραμείνουν στο πάνθεον ανθρώπων που στενοχωρούν ανθρώπους. Τους έχω πολύ ψηλά γιατί θέλω κάποια στιγμή να τους δω να πέφτουν και θα τους δω» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς για την ολοκλήρωση της εκπομπής και τους ανθρώπους που τον στενοχώρησαν.